Aceasta pagina este dedicata resurselor BODHI Yoga, precum ghiduri de meditatie si yoga, dar si videoclipuri si fotografii de la orele noastre.

Descarca acum Ghidul practic pentru o viata mai luminoasa pentru a beneficia de sfaturile lui Rezan despre intampinarea fiecarei zi cu yoga, o dieta echilibrata si meditatie.

Surf & Yoga Camp – November 2017

Visezi la o vacanta in care sa renunti la griji, sa-ti reincarci energiile si sa te distrezi pe plaja unui paradis tropical alaturi de oameni asemeni tie?

Rooftop Yoga cu Rezan – 24.06.2017

Cine spune ca cel mai frumos rasarit este la mare sau la munte, sigur nu a salutat soarele de pe unul dintre acoperisurile cu cele mai spectaculoase privelisti din Bucuresti.

Rooftop Yoga cu Rezan – Deschis Gastrobar

Stillness in Movement II – Un weekend cu yoga, meditatie, drumetii in natura si alte activitati revitalizante, intr-un loc pitoresc din inima Tansilvaniei.

Retreat-ul “Journey to the Heart” a ajuns la a treia editie. Mai jos sunt cateva imagini cu tabara cu tabara din aprilie

Journey to the Heart – Yoga Retreat

Surf & Yoga Camp – Sri Lanka 2017

Exercitii pentru un somn linistit in emisiunea “Tinerete fara batranete” pe Digi24
Daca nu va odihniti bine sau aveti insomnii, este foarte important ca înainte de a pune capul pe perna, sa va relaxati. Iata un set de exercitii recomandate de Rezan

Am ajuns la cea de-a patra editie a workshop-ului “Breathe. Believe. Receive”. Mai jos sunt cateva imagini cu editia din Martie. Pregatim un nou workshop pe 22 Ocotmbrie 2017.

Cateva poze din retreat-ul “The Art of Living” organizat de BODHI in Thailanda. Despre urmatoarele retreat-uri pe care le organizam poti afla afla mai multe aici.

Rezan –  in emisiunea “Prietenii de la ora 11”

Iata cateva poze cu retreat-ul organizat de BODHI in India. Daca vrei sa vii si tu, afla mai multe aici.

Breathe. Believe. Receive – Yoga Workshop cu Rezan
Editia a 3-a

Stillness in Movement – Yoga & Reiki retreat

BODHI la Ziua Internationala Yoga 2016

INSIDE YOGA – SUMMER CAMP

inside-yoga-summer-camp
inside-yoga-summer-camp-0

Cateva poze din tabara de yoga Calatorie pentru Suflet din Bali

bodhi-yoga-bali-retreat

Journey To The Heart – Gili Meno, Indonezia

The Art of Living Happiness – Thailanda 2016

Ariel Constantinof – O zi cu Rezan

The Art Of Living Happiness – Thailanda, Chiang Mai

Arta masajului Thai Yoga acum si in Romania

Primele imagini de la evenimentul de lansare al BODHI in Romania

bodhi-yoga-bucuresti

Asa se desfasoara sesiunile matinale de Yoga by the pool de la piscina Floreasca. Pentru mai multe informatii despre locatiile noastre, vizitati pagina de YOGA.

Iata cateva poze cu retreat-ul organizat de BODHI in Indonezia anul viitor. Daca vrei sa vii si tu, afla mai multe aici.

Despre mine

Ca profesor de yoga si terapeut in masajul Thai Yoga promovez un sistem educational si un stil de viata sub conceptul holistic living.

Urmareste-ne pe

© Bodhi 2015