Despre BODHI

BODHI promoveaza un sistem educational si un stil de viata sub conceptul holistic living. Iar aceasta inseamna un fel de a trai echilibrat si constient, unde – sanatatea, increderea in sine, dragostea, fericirea, pacea, satisfactia reciproca in relatii si increderea in ceilalti – sunt toate sinonime cu viata.

Prin BODHI, am adus in Romania uniunea dintre masajul traditional Thai Yoga, Hatha Yoga si diferite tehnici de meditatie budiste.

Despre Rezan

Cand pasiunea mea pentru un stil de viata constient a intalnit filozofia yoghina si invataturile budiste, o transformare interioara s-a produs.

De la cele mai renumite manastiri budiste din Thailanda, din Nepal pana in Myanmar, la scolile tibetane de budism si meditatie, cunoasterea pe care am dobandit-o pe acest drum este menita sa fie impartasita cu cei ce rezoneaza cu astfel de invataturi.

Prin sesiunile mele de yoga imi propun sa transmit pasiune pentru viata si bunastare (sanatate). Stilul meu de predare combina multiple discipline yoga, fiind atat un stil intuitiv, cat si profund contopit cu aspecte traditionale de yoga. Sedintele se centreaza pe respiratie, aliniere si interconexiunea dintre minte, trup si spirit, permitand studentilor sa lucreze in propriul ritm, intr-un mediu sigur si transformational.

Fiind certificat in forma traditionala de Himalayan Hatha Yoga, Lu Jong – Tibetan Healing Yoga si Yin Yoga, cat si profesor acrediat de Yoga Alliance (USA), doresc sa inspir cat mai multi oameni pentru a-i incuraja sa-si afirme potentialul si sa practice ceea ce ii face fericiti.

Pe langa yoga, am mai studiat masajul Thai Yoga inca din 2012, la Scoala de masaj Thai Shivagakomarpaj (Vechiul spital de medicina) si scoala de masaj Sunshine din Chiang Mai, Thailanda, unde am fost acreditat ca terapeut.

Am avut privilegiul sa lucrez si sa invat de la multi maestrii Thai, efectuand peste 300 de ore de studiu si practica.

‘Consider stiinta si spiritualitatea yoga ca fiind o cale pentru explorarea sinelui si pentru elevarea constiintei, in acelasi timp creand un moment de echilibrare in fata stresului vietii moderne.’

Rezan

Yoga

Vino la orele de yoga cu Rezan pentru a descoperi beneficiile unui stil de viata echilibrat si constient.

Retreats

Organizam excursii unice in locatii exotice, pentru a medita, a practica yoga si a descoperi noi culturi.

Masaj

Descopera cum un masaj Thai Yoga autentic te poate energiza si relaxa in acelasi timp.